Къща за гости Милена
5 звезди от 1 потребител

Къща за гости Милена

Описание:

Построихме и обзаведохме къща за гости „Милена” с желание да ви осигурим уютни мигове, прекарани в зелените поли на планината.

Намираме се в Балканец – село, близо до Троян. Наоколо се простира Национален парк „Централен Балкан” с живописни кътчета, които си заслужава да се видят. Спокойствието на дома ни и гостоприемството ни се съчетават по неподражаем начин с могъществото и целебната сила на планината. Добре дошли сте по всяко време – сами, със семейството или с приятели. Ще ви осигурим ползотворна почивка и развлечения, на които можете да се насладите само при нас.

Галерия от снимки на това място за настаняване

Къща за гости „Милена” е нова, триетажна. В нея цари хармония между стария български дом и удобствата на модерния бит.
На първият етаж е широката и светла дневна, в която сред комфорта на меката мебел и камината ще прекарате приятни минути пред телевизора.
На същия етаж е оборудваната с модерни вградени уреди кухня. Предвидили сме всичко, необходимо да приготвяте самостоятелно храната си, докато сте тук.
Ще ви настаним в пет двойни стаи и една тройна. Те са на втория и третия етаж и от тях се откриват чудесни планински гледки.
Ако не можете да се откъснете напълно от работата и приятелите си, можете да разчитате на достъп до интернет.

Галерия от снимки на това място за настаняване

ДВОЙНА СТАЯ

В къща за гости „Милена” сме подготвили за вас пет двойни стаи. Те са със собствен санитарен възел. В баните има вана и душ. Във всяка стая разполагате с телевизор. Едната е специално оборудвана за гости с проблеми в придвижването.

Цените са за цяла стая. Ако останете повече от три нощи, ще получите 10% отстъпка.

Закуската трябва да заявите предварително и не влиза в цената.

Галерия от снимки на това място за настаняване

ТРОЙНА СТАЯ

Тройната стая в къща за гости „Милена” се различава от двойните само по допълнителното легло. И в нея ползвате вана и душ, отлично отопление, телевизор. Цената е за цялата стая. Ако нощувате при нас повече от три нощувки, ползвате 10% отстъпка.

Закуската трябва да заявите предварително и се заплаща отделно.

Галерия от снимки на това място за настаняване

Като истински семеен дом, къща за гости „Милена” има обширен двор. С любов и много усилия ние го превърнахме в красива градина, в която спокойно да отдъхвате, докато децата ви играят на воля.
Градинското барбекю ви дава възможност да се насладите на ароматна, вкусна скара и да прекарате незабравими мигове на раздумка с приятели.
Лятната тераса, обрамчена със зеленина, е желано кътче за почивка. Лехите с ароматни цветя ви предлагат търсената релаксация и ви карат напълно да забравите напрежението и стреса на града и работата си.
Очакваме ви в градината на нашата къща за гости „Милена” в с. Балканец!

Галерия от снимки на това място за настаняване

тел.: 0884 931 831

Направете запитване до Собственика на Бизнеса

Моля, попълнете формата отдолу с вашата заявка, ние ще се свържем с Вас след това.

CAPTCHA ImageПрезареди
Собственик:
Вие ли сте собственик на тази информация? Изискване на обявата

Отзиви от Къща за гости Милена Троян

Не намерихме отзив за този бизнес.
CAPTCHA Image
CAPTCHA Image