Аптека Диана - Монтана
4.33333 звезди от 3 потребител

Аптека Диана - Монтана

  • ж.к. Младост 2, ул. акад. Иван Буриданов, с/у Блок 14
    Монтана 3405
    Област Монтана Bulgaria
  • Виж Номер
  • info@webcroud.com
Описание:

Аптека Диана предлага широка гама от лекарства и медикаменти. При нас ще намерите всичко необходимо за Вашето здраве: санитарно хигиенни и козметични средства, стоматологични и медицински консумативи, глюкомери, апарати за измерване на кръвно налягане, диетични храни.

Аптека Диана град Монтана разполага с големи наличности от хранителни добавки. Ако Ви е трудно да изберете подходяща за Вас добавка, консултирайте се с Вашият лекар или с нашите квалифицирани фармацевти. Те ще Ви помогнат да изберете най-подходящите за Вас хранителни добавки. Всеки пациент трябва да е сигурен в качеството и ефекта на използваната от него добавка, затова внимателно прочетете указанието.

Медицинска козметика от аптека Диана град Монтана Аптека Диана предлага медицинска козметика, производство на български и световно известни компании. В аптеката ще откриете козметични продукти за бременни, бебета и малки деца. Освен това предлагаме продукти за намаляване на бръчките, за борба с целулита и други. Диана разполага с богат асортимент от мехлеми и кремове за лечение на дерматологични заболявания.

Аптеката има сключен договор с НЗОК.

тел.: 0889 167 512

ж.к. Младост 2, ул. акад. Иван Буриданов, с/у Блок 14 Монтана, Област Монтана 3405 Bulgaria

Направете запитване до Собственика на Бизнеса

Моля, попълнете формата отдолу с вашата заявка, ние ще се свържем с Вас след това.

CAPTCHA ImageПрезареди
Собственик:
Вие ли сте собственик на тази информация? Изискване на обявата

Отзиви от Аптека Диана - Монтана Монтана

Не намерихме отзив за този бизнес.
CAPTCHA Image
CAPTCHA Image